Inhoudsopgave - Index


Backups van tabellen

 

 

Dit overzicht wordt geopend met de keuze 'Backups van tabellen'  in het Backupscherm van het hoofdmenu. Het laat alle tabellen zien die tot nu toe in de backup zijn opgeslagen. De tabellen kunnen worden gesorteerd op naam of datum en heeft verder de volgende opties:

 

Bekijk de geselecteerde backup(s) in een van beide overzichten. De wijnkelder wordt hiervoor TIJDELIJK onzichtbaar gemaakt en een aantal functies wordt geblokkeerd, omdat in backups geen wijzigingen mogen worden aangebracht (wel uiteraard nadat een backup is teruggeplaatst). Na afsluiting van de backup via het hoofdmenu wordt de wijnkelder weer zichtbaar. Naslagtabellen zoals cepage, appellation, wijngebieden, etc kunnen worden bekeken via het detailoverzicht: klik daarin op

Tabellen die zijn teruggezet worden met een grijze kleur weergegeven (totdat het overzicht weer wordt gesloten)

 

Vervangt de tabellen in de wijnkelder door de geselecteerde tabellen. De tabellen die in gebruik zijn gaan daarbij verloren!

 

Als de tabel wijn en de tabel wijnarchief is geselecteerd, wordt de complete wijnkelder dus vervangen door de backups

 

Verwijdert de geselecteerde backup tabel(len)

 

Maak een nieuwe backup van de belangrijkste tabellen (selectie is mogelijk).

 

Verwijdert alle backup tabellen definitief. De backup database wordt verwijderd en er wordt een nieuwe aangemaakt.

 

Hiermee kan de frequentie van automatische backups worden ingesteld. De keuze varieert van 'nooit' tot ' iedere keer als het programma wordt afgesloten' (in dit laatste geval kan het aantal backups snel oplopen)

 

De defaultkeuze na installatie is 'nooit'

 

Niets doen en terug naar het hoofdmenu

 

 

Zie ook:

Automatische backups: