Registratiekosten

  Enkelvoudige registratie

  De registratiekosten voor een licentie voor 1 gebruiker bedragen € 19,95. U mag het programma dan op één PC installeren en gebruiken. Deze licentie is onbeperkt geldig en geeft recht op gratis ondersteuning en updates voor dezelfde hoofdversie.

  Meervoudige registratie

  Als U het programma voor gebruik tegelijkertijd op 2 verschillende computers wilt installeren, zijn de extra registratiekosten voor een tweede pc € 6,00. Dit bedrag is bestemd voor extra administratie en ondersteuning. Voorwaarde voor een meervoudige registratie is dat er slechts één (hoofd)gebruiker van het programma is.

  Updates en upgrades

  Updates met hetzelfde hoofdversienummer zijn kostenloos voor geregistreerde gebruikers. Voor geregistreerde gebruikers van hoofdversie 3 kost een upgrade 12€.

  Netwerklicenties of bijzondere situaties

  Stuur een email met uw verzoek aan contact@wijnadmin.nl.

Betaling

  Vermeld bij iedere betaling altijd het ordernummer ¹) en eventueel het emailadres ²)
  Vergeet niet om naast betaling ook een registratie-aanvraag te verzenden. Die is nodig om een registratiecode aan te maken die je invoert in het programma. Die code ontvang je per email.
  Hoe je een registratie kunt aanvragen staat hier beschreven

 • Betaling door overschrijving op bankrekening

AMRO bank Oosterhout tnv ARPA SD
IBAN: NL06ABNA0472508598
BIC : ABNANL2A

  Kies de gewenste registratie
  Vul het ordernummer in )
  Vul uw emailadres in )


¹) Het ordernummer moet worden vermeld zodat de betaling kan worden gekoppeld aan de registratie-aanvraag. Dit ordernummer wordt door het programma aangemaakt tijdens het invullen van de registratie-aanvraag. Het ordernummer is vermeld op de email waarmee de aanvraag wordt verzonden.
²) Optioneel het emailadres waaraan de licentiecode moet worden gezonden (vervang het @ teken door AT; de meeste banken accepteren het @ teken niet).