WijnAdmin 4.50 build 1- maart 2019


Er zijn twee downloads:

Een versie voor alle computers met Windows (t.e.m. Windows 10), ook als Microsoft Access daarop niet is geïnstalleerd. Deze z.g. runtimeversie bevat een Nederlandstalige versie van Microsoft Access 2007 SP2. Deze Access versie is kostenloos en licentievrij.
Het is ook mogelijk om Access runtime direct te downloaden van de Microsoft site, bijvoorbeeld als je de Engelstalige versie wilt. Druk in dat geval op deze link

Deze Wijnadmin versie is een Windows installatiebestand; de bestandsgroote is circa 80 Mb. Tijdens de installatie wordt gecontroleerd op al aanwezige Access versies. Aangeraden wordt om de Access runtime versie NIET te installeren als je MS Access (retail) al hebt.

download_all  de runtime versie
Als Microsoft Access al op je computer is geïnstalleerd, download dan deze versie. Dit is een Windows installatiebestand met een omvang van circa 28 Mb.

download_2003  de Access versie


De downloads zijn geschikt voor een nieuwe installatie en ook voor het uitvoeren van updates. De update-procedure staat beschreven in de helpfile.
Gebruik voor de update van een eerdere 'runtime' installatie de gewone versie, dus NIET de runtime-download. Access runtime2007 hoeft namelijk maar één keer te worden geïnstalleerd.

Zie de versielijst voor programmawijzigingen.

Zie de FAQ voor vragen over de runtime versie.Klik HIER voor download van versie 3.32 (uitsluitend voor updates, deze versie wordt niet meer ondersteund). Na een update naar versie 3.32 is een herregistratie nodig. Deze kan eenvoudig worden aangevraagd via het registratiemenu in het programma.